Media Rohani Terlengkap & Terpercaya


Input your search keywords and press Enter.

Tag

TampiTinampi

Tampi-tinampi Punika Jatosipun Gesang Pasamuwan Kristen (Lukas 19:1-10)

Yogyakarta, eBahana Kita tentunipun sampun mireng utawi nante sumerep salah setunggalipun piyantun Didi Kempot, ingkang sampun kondang wonten jagad musik campur sari. Wonten ingkang dereng nate mireng Didi Kempot? Pitangkletipun; bilih kita sampun nate mireng lan sumerep Didi Kempot ingkang kondang menika, punapa Didi Kempot ugi tepang kalihan kita? Bilih…